Aktuelt: «Sex & Love Around the World»

Da er det helg hvert øyeblikk, og det er sikkert mange som er happy med det selv om det har vært en skarve tredagers arbeidsuke. Jeg sitter på siste dagen min i Athen, og tenker at det sikkert er mange der ute som lurer på hva de skal binge på Netflix denne helgen.

I den sammenheng vil jeg gjerne legge inn et forslag om å se Christiane Amanpours nye serie «Sex & Love around the world». Jeg skal innrømme at Amanpour selv er ganske stiv i snippen, og jeg er litt overrasket over at hun i det hele tatt valgte å fokusere på dette temaet. Men stedene hun drar til er spennende, og det er også informantene som forteller sine historier.

Dette har ingenting med vitenskap å gjøre, men jeg tenker at denne bloggen også skal være litt til ettertanke rundt hva tiltrekning og intimitet betyr for forskjellige mennesker. I den ånd tenker jeg en slik serie er veldig fin for å se hva som foregår andre steder, og få høre hvordan de tenker rundt det. Man kan være enig og uenig, og kanskje føle noe gnisser litt imot egne forestillinger… men det er jo bare fint. Jeg tenker at det å la forskjellige slike dissonans-opplevelser oppstå, er en fin vei inn til ny forståelse.

Så god helg, og måtte Netflix-gudene være med deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.