Om bloggen

Meg

Norge har allerede mange parterapeuter og familieterapeuter. Men vi har jo ingen singelterapeuter? Dette synes jeg er underlig.

Jeg heter Jakob Sverre Løvstad, og jeg er psykologstudent og aspirerende singelterapeut. I 2009 ga jeg ut boken Alfa: En Manual, som var den første boken på norsk om sjekkekunst. Og i tiden etter har jeg hjulpet utallige mennesker som har ønsket å bli bedre i sjekking – av begge kjønn. Noen ganger har dette vært en veldig terapeutisk indre prosess, andre ganger mer praktisk; som oftest begge deler.

Jeg er ellers egentlig utdannet sivilingeniør fra NTNU i datateknikk, med påfølgende forskning som stipendiat. Og jeg var også profesjonell MMA-fighter mellom 2000 og 2010, og landslagssjef for Norge til VM i 2015. Folk pleier sånn sett og synes det er en fargerik opplevelse å Google meg.

Bloggen

Denne siden er ment å dele innlegg med grunnlag i forskning rundt hva som skaper tiltrekning mellom menn og kvinner. Noen innlegg vil være mer aktuelt for det ene eller andre kjønnet, og noen er helt klart for begge. I tillegg kommer kliniske innsikter fra min egen jobbing med menneskers indre usikkerheter rundt dette med sjekking/forhold, og også innlegg mer basert på erfaringer og caser.

Målet er å ha en morsom og lesverdig blogg om et viktig tema, og oppmuntre til å prøve ut litt nye tanker og handlinger for dere som stopper innom.

 

Beste hilsener

-Jakob